Fri frakt vid köp över 499 kr (för privatpersoner inom Sverige)
0
Fri frakt över 499 kr

Färdigt kit 4-5 år (Black Panther klo, T-shirt, Bok och Klistermärken)

Finns i lager!

698 kr

I detta kit för barn mellan 4 - 5 år har jag valt ut en Black Panther klo som spelar upp fraser från filmen när man trycker på en knapp som ger barn som älskar filmen Black Panther att återspela scener från filmen. 

I kitet ingår även en t-shirt med nya superhjälten Zion på, boken om Melvin som handlar om Melvins syster som är övertygad om att de nya grannbarnen tagit hennes älskade världsmästarboll, det är en rolig bok om hur ett missförstånd kan påverka så många olika situationer och hur mycket man kan lösa genom att försöka lära känna varandra, en bok som jag är övertygad om kan leda till intressanta diskussioner! :)

Slutligen ingår även klistermärken på de nya superhjältarna Alma och Zion, 5 st vardera. 


I kitet ingår:

- Black Panther klo, Vibranium Power FX Claw

- En grön t-shirt med superhjälten Zion på, i str 5 - 6 år (funkar även bra på min 4-åring, blir lite lång som hon kan växa in i :) )

- Boken Melvin möter Vildis & Tildis

- Klistermärken på superhjältarna Alma och Zion, 10 st vardera

Se mer detaljerad info längre ner.Black Panther Vibranium Power FX Claw:

Använd kraften i Black Panthers klor med denna Vibranium Power FX Claw som har både ljud och ljus! Vibranium Power FX Claw har fyra klor som tänds vid beröring och rörelseaktiverade klös- och rivljudseffekter. Klon är utformad så att den passar barnens händer.

Förpackningen innehåller en handske.


Varumärke: Marvel


- Boken Melvin möter Vildis och Tildis:

Matilda spelar fotboll. Hon är bäst på att skjuta boll i mål. Alla i laget tycker det. Melvin med.

I grannhuset flyttar Vildis och Tildis in. De är riktiga mallgrodor som tror att de är coola och kan allt. Dessutom har de stulit Matildas Världsmästarboll. När Vildis och Tildis börjar i fotbollslaget bestämmer sig Matilda för att sluta. Aldrig i livet att hon och Melvin tänker bli kompisar med tjuvar och banditer! För det är precis vad Vildis och Tildis är. Eller...?

Melvin möter Vildis och Tildis är Tredje boken i den fristående serien om Melvin.

Bilderboken är rekommenderad från 3 år.


Författare: Anna Munyua

Illustratör: Johan Eriksson

Förlag: Avaltea


Klistermärken av båda superhjältarna Alma och Zion, 5 st vardera.

Mått per klistermärke: 5,5 x 3 resp 5 x 3,5 cm

Material: Vit vinyl som tål solljus och utomhusbruk


Varumärke: Elsa och Sam


- En grön t-shirt med superhjälten Zion på, i str 5 - 6 år:

Med hjälp av sin röda handske kan den här superhjälten Zion teleportera sig vart som helst, vilket är användbart både när han är sugen på glass och när han ska lösa mystiska situationer. 

Det här är en klassisk t-shirt med ribbad halsmudd och superhjälten Zion på, producerad av GOTS certifierad, ekologisk, rättivsemärkt bomull och tryckt med Fftalfria färger. 

Varumärke: Elsa och Sam


Finns även i ljusrosa. 

Tröjorna är normala i storleken. 

Viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm även om jag har försökt att exponera produkten så rättvisande som möjligt.


Tvättråd:

Tvätta tröjan ut och in i 30 grader och undvik torktumling för att bevara trycket så länge som möjligt. Som alltid med barnkläder är det bra att tvätta tröjan innan den används.


Material och Miljö:

100% Ekologisk rättvisemärkt, ringspunnen och kammad bomull. 

Begreppet ekologisk bomull innebär att bomullen måste odlas utan några som helst kemiska bekämpningsmedel eller konstgjorda gödslingsmedel. Genom att kläderna oberoende har ekologiska certifikat granskas alla kemikaliska insatsmedel och färgämnen som används under hela produktionskedjan, allt från råvara till slutprodukt. 

Produktionen är granskad av Fair Wear Foundation (FWF) som är ett internationellt kontrollsystem som är inriktat på att förbättra arbetsförhållandena inom textilindustrin världen över. FWF är ett flerpartsinitiativ där företag, fack och organisationer gått samman för att gemensamt hitta hållbara lösningar. Ett flerpartsinitiativ är menat som ett verktyg och forum för att styrka respektive medlemsföretags etikarbete. De företag som är anslutna till FWF ställer sig bakom organisationens uppförandekod och accepterar därmed att FWF får kontrollera förhållandena i deras fabriker.