Fri frakt vid köp över 499 kr (för privatpersoner inom Sverige)
0
Fri frakt över 499 kr

Färdigt kit 4-5 år (Speldosa, T-shirt, Bok och Klistermärken)

Produkten är tyvärr slut i lager :( 

Lägg gärna in en bevakning så får du ett mail så snart produkten kommer tillbaks in lager, du förbinder dig inte till någon köp genom att lägga in en bevakning.

I detta kit för barn mellan 4 - 5 år har jag valt ut en speldosa från Nia ballerina för alla små pryttlar som barn i den här åldern kan tycka om att spara på. 

I kitet ingår även en t-shirt med nya superhjälten Alma på, boken om Melvin som handlar om den stora lyckan över att äntligen få en efterlängtad gigantisk gossebjörn, som blir ganska kortvarig, vilket jag tror är en situation många föräldrar kan känna igen sig i hos sina barn, väldigt rolig läsning! :) 

Slutligen ingår även klistermärken på de nya superhjältarna Alma och Zion, 10 st vardera. 


I kitet ingår:

- Speldosan Dressing table med en utdragbar låda från Nia Ballerina

- En hallonröd t-shirt med superhjälten Alma på, i str 5 - 6 år (funkar även bra på min 4-åring, blir lite lång som hon kan växa in i :) )

- Boken Melvin och Tivolibjörnen

- Klistermärken på superhjältarna Alma och Zion, 10 st vardera

Se mer detaljerad info längre ner.


- Speldosan Dressing table med en utdragbar låda från Nia Ballerina:

Äntligen ett smyckeskrin med en ballerina som har mörk hy, en perfekt present som kan hållas kär i många år!

Vrid om nyckeln och lyft på locket för att se den fina ballerinan snurra runt till en melodi som spelas. Den färgglada illustrationen av Nia Ballerina som sitter framför sin spegel  och gör i ordning sig gör det här skrinet till den perfekta förvaringen av pärlor, armband, småstenar och annat viktigt som man bara måste spara. 


Mått: ca 15.3 x 9 x 13 cm

Material: Rektangulär ask gjord på MDF (Medium Denisty Fiberboard) 

Rekommenderad från 3 år.


Varumärke: Nia Ballerina


- Boken Melvin och Tivolibjörnen:

Innan tivolit kom till stan visste inte Melvin att han ville ha en Tivolibjörn. Nu när Melvin vet att Tivolibjörnen finns, är den allt han önskar sig. Om Melvin får en Tivolibjörn kommer han aldrig att vilja ha något annat. Aldrig någonsin, i hela sitt liv.

Melvin och Tivolibjörnen är en berättelse om längtan, leksaker och om att önska sig något riktigt mycket.

Bilderboken rekommenderad från 3 år.


Författare: Anna Munyua

Illustratör: Johan Eriksson

Förlag: Avaltea


Klistermärken av båda superhjältarna Alma och Zion, 5 st vardera.

Mått per klistermärke: 5,5 x 3 resp 5 x 3,5 cm

Material: Vit vinyl som tål solljus och utomhusbruk


Varumärke: Elsa och Sam


- En hallonröd t-shirt med superhjälten Alma på, i str 5 - 6 år:

Superhjälten Almas superkraft är hennes magiska frön som hon har i sitt bälte, med hjälp av dessa frön kan hon skapa liv, få växter och djur att växa och åldras, vilket är en utmärkt superkraft när hon ska lösa mysterier.

Det här är en klassisk t-shirt med ribbad halsmudd och superhjälten Alma på, producerad av GOTS certifierad, ekologisk, rättivsemärkt bomull och tryckt med Fftalfria färger. 

Varumärke: Elsa och Sam


Finns även i ljusrosa. 

Tröjorna är normala i storleken. 

Viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm även om jag har försökt att exponera produkten så rättvisande som möjligt.


Tvättråd:

Tvätta tröjan ut och in i 30 grader och undvik torktumling för att bevara trycket så länge som möjligt. Som alltid med barnkläder är det bra att tvätta tröjan innan den används.


Material och Miljö:

100% Ekologisk rättvisemärkt, ringspunnen och kammad bomull. 

Begreppet ekologisk bomull innebär att bomullen måste odlas utan några som helst kemiska bekämpningsmedel eller konstgjorda gödslingsmedel. Genom att kläderna oberoende har ekologiska certifikat granskas alla kemikaliska insatsmedel och färgämnen som används under hela produktionskedjan, allt från råvara till slutprodukt. 

Produktionen är granskad av Fair Wear Foundation (FWF) som är ett internationellt kontrollsystem som är inriktat på att förbättra arbetsförhållandena inom textilindustrin världen över. FWF är ett flerpartsinitiativ där företag, fack och organisationer gått samman för att gemensamt hitta hållbara lösningar. Ett flerpartsinitiativ är menat som ett verktyg och forum för att styrka respektive medlemsföretags etikarbete. De företag som är anslutna till FWF ställer sig bakom organisationens uppförandekod och accepterar därmed att FWF får kontrollera förhållandena i deras fabriker.