Fri frakt vid köp över 499 kr (för privatpersoner inom Sverige)
0
Fri frakt över 499 kr

Färdigt kit 6 - 7 år (Black Panther klo, T-shirt, Bok, Pysselbok och Klistermärken)

Finns i lager!

727 kr

Min tanke med detta kit för 6 - 7 åringar är att barnet ska kunna underhålla sig så länge som möjligt på flera olika sätt :)

Till detta kit har jag valt ut en Black Panther klo som spelar upp fraser från filmen när man trycker på en knapp som ger barn som älskar filmen Black Panther att återspela scener från filmen. 

I kitet ingår även en t-shirt med nya superhjälten Zion på, den lagom spännande boken med Monsterdeckarna Mysteriet på museet, en pysselbok med UppfinnarJohanna och slutligen ingår även klistermärken på de nya superhjältarna Alma och Zion, 5 st vardera. 

I kitetingår:

- Black Panther klo, Vibranium Power FX Claw

- En grön t-shirt med superhjälten Zion på, i str 7-8 år (har valt det större spannet då det vanligtvis är bättre att ha lite växtmån än att det är för litet :) )

- "Lätt att läsa"-boken Mysteriet på Museet med Monsterdeckarna

- Pysselboken Greja och rita med UppfinnarJohanna

- Klistermärken på superhjältarna Alma och Zion, 5 st vardera

Se mer detaljerad info längre ner.Black Panther Vibranium Power FX Claw:

Använd kraften i Black Panthers klor med denna Vibranium Power FX Claw som har både ljud och ljus! Vibranium Power FX Claw har fyra klor som tänds vid beröring och rörelseaktiverade klös- och rivljudseffekter. Klon är utformad så att den passar barnens händer.

Förpackningen innehåller en handske.


Varumärke: Marvel


Mysteriet på Museet:

Välkommen till Monsterdeckarnas värld, med mysrysliga piratspöken, vampyrer och andra varelser som ställer till otyg!

I staden där Leo och Loretta bor ska det öppna ett vaxmuseum med olika monster som vaxfigurer. Det är varulvar, Frankenstein och den berömda vampyren Greve Dracula. Men redan första dagen försvinner vaxdockan som föreställer Dracula, och samtidigt börjar det hända en massa skumma saker i staden. Vad är det som pågår? Det tänker monsterdeckarna Leo och Loretta ta reda på!

Monsterdeckarna är en ny lättläst serie av Mårten Melin och Jimmy Wallin. Böckerna har kort och läsvänlig text, spännande handling och massor av färgstarka bilder. Själva berättelserna är skrivna med små bokstäver, men i bilderna finns pratbubblor med stora bokstäver. Man kan alltså öva läsning på två nivåer!


Boken är rekommenderad från 6 år.


Författare: Mårten Melin

Illustratör: Jimmy Wallin

Förlag: Rabén&Sjögren


Greja och rita med UppfinnarJohanna:

UppfinnarJohanna älskar att klura, pyssla och uppfinna!
I hennes pysselbok hittar du massor att greja med.
Du kan rita din egen uppfinning, lösa korsord, färglägga och fantisera.
Dessutom finns det både en klippdocka och en sprattelfigur!

Sidantal: 50 st

Rekommenderad från 3 år.Författare: Ann-Christine Magnusson

Illustratör: Lovisa Lesse

Förlag: OLIKA förlag


Klistermärken av båda superhjältarna Alma och Zion, 5 st vardera.

Mått per klistermärke: 5,5 x 3 resp 5 x 3,5 cm

Material: Vit vinyl som tål solljus och utomhusbruk


Varumärke: Elsa och Sam


- En grön t-shirt med superhjälten Zion på, i str 6 - 7 år:

Med hjälp av sin röda handske kan den här superhjälten Zion teleportera sig vart som helst, vilket är användbart både när han är sugen på glass och när han ska lösa mystiska situationer. 

Det här är en klassisk t-shirt med ribbad halsmudd och superhjälten Zion på, producerad av GOTS certifierad, ekologisk, rättivsemärkt bomull och tryckt med Fftalfria färger. 

Varumärke: Elsa och Sam


Finns även i ljusrosa. 

Tröjorna är normala i storleken. 

Viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm även om jag har försökt att exponera produkten så rättvisande som möjligt.


Tvättråd:

Tvätta tröjan ut och in i 30 grader och undvik torktumling för att bevara trycket så länge som möjligt. Som alltid med barnkläder är det bra att tvätta tröjan innan den används.


Material och Miljö:

100% Ekologisk rättvisemärkt, ringspunnen och kammad bomull. 

Begreppet ekologisk bomull innebär att bomullen måste odlas utan några som helst kemiska bekämpningsmedel eller konstgjorda gödslingsmedel. Genom att kläderna oberoende har ekologiska certifikat granskas alla kemikaliska insatsmedel och färgämnen som används under hela produktionskedjan, allt från råvara till slutprodukt. 

Produktionen är granskad av Fair Wear Foundation (FWF) som är ett internationellt kontrollsystem som är inriktat på att förbättra arbetsförhållandena inom textilindustrin världen över. FWF är ett flerpartsinitiativ där företag, fack och organisationer gått samman för att gemensamt hitta hållbara lösningar. Ett flerpartsinitiativ är menat som ett verktyg och forum för att styrka respektive medlemsföretags etikarbete. De företag som är anslutna till FWF ställer sig bakom organisationens uppförandekod och accepterar därmed att FWF får kontrollera förhållandena i deras fabriker.