Fri frakt vid köp över 499 kr (för privatpersoner inom Sverige)
0
Fri frakt över 499 kr

Färdigt kit 6 - 7 år (Lottie-docka, T-shirt, Bok, Pysselbok och Klistermärken)

Produkten är tyvärr slut i lager :( 

Lägg gärna in en bevakning så får du ett mail så snart produkten kommer tillbaks in lager, du förbinder dig inte till någon köp genom att lägga in en bevakning.

Min tanke med paketet för 6 - 7 åringar är att barnet ska kunna underhålla sig så länge som möjligt på flera olika sätt :)

Först har jag valt ut en Lottie-docka med avtagbara karate-kläder, barnen kan hitta på mycket roligt med Lottie som är baserad på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn.

I kitet ingår även en t-shirt med nya superhjälten Alma på, den lagom spännande boken med Den stulna plånboken, en pysselbok med UppfinnarJohanna och slutligen ingår även klistermärken på de nya superhjältarna Alma och Zion, 10 st vardera. 


I kitet ingår:

- Kawaii Karate Lottie

- En hallonröd t-shirt med superhjälten Alma på, i str 7-8 år (har valt det större spannet då det vanligtvis är bättre att ha lite växtmån än att det är för litet :) )

- "Lätt att läsa"-boken Den stulna plånboken med Skoldeckarna

- Pysselboken Greja och rita med UppfinnarJohanna

- Klistermärken på superhjältarna Alma och Zion, 10 st vardera

Se mer detaljerad info längre ner.


Kawaii Karate Lottie:

Lottie-dockorna är baserade på 18 månaders forskning i samarbete med flickor, föräldrar, återförsäljare, branschexperter, barnpsykologer och näringsexperter för barn. 

Dockan har vetenskapliga proportioner av en 9-årig flicka med undantag för huvudet (som har ökat för att tillgodose hår). Hon bär inte smycken, smink, höga klackar eller har tatueringar. Hon kan stå på egna ben. Hennes kläder är färgglada och har stor uppmärksamhet på detaljer. Lottie kläder är baserade på aktiviteter i linje med en 9-åring i stället för en vuxen. Hon kan också bär vackra glada klänningar samt slitstarka kläder för lerig utomhus lek. Lottie tillåter flickor att vara flickor och njuta av sin barndom, i alla dess aspekter.


Rekommenderad från 3 år


Storlek: 18 cm


Varumärke: Lottie


Den stulna plånboken:

Max och Penny är superbra på att lösa mysterier! Och det är tur för det händer en hel del skumma saker på deras skola.

En dag hittar Max en plånbok inne på skoltoaletten, men när han ska ge den till fröken är hon inte i klassrummet. En stund senare tappar Max plånboken inför alla på skolgården och plötsligt är han själv anklagad för att ha stulit den! Hur ska Max kunna bevisa att han är oskyldig? Som tur är tror deckarkompisen Penny på honom, och tillsammans bestämmer de sig för att ta reda på vem som egentligen stulit plånboken.

Skoldeckarna är en lättläst serie av författaren Lena Lilleste och tecknaren Lena Forsman. Böckerna har kort och läsvänlig text, spännande handling och massor av färgstarka bilder. Själva berättelserna är skrivna med små bokstäver, men i bilderna finns pratbubblor med stora bokstäver. Man kan alltså öva läsning på två nivåer. Och det bästa av allt: det är så spännande att man glömmer att man övar!

Boken är rekommenderad från 6 år.


Författare: Lena Lilleste

Illustratör: Lena Forsman

Förlag: Rabén&Sjögren


Greja och rita med UppfinnarJohanna:

UppfinnarJohanna älskar att klura, pyssla och uppfinna!
I hennes pysselbok hittar du massor att greja med.
Du kan rita din egen uppfinning, lösa korsord, färglägga och fantisera.
Dessutom finns det både en klippdocka och en sprattelfigur!

Sidantal: 50 st

Rekommenderad från 3 år.Författare: Ann-Christine Magnusson

Illustratör: Lovisa Lesse

Förlag: OLIKA förlag


Klistermärken av båda superhjältarna Alma och Zion, 5 st vardera.

Mått per klistermärke: 5,5 x 3 resp 5 x 3,5 cm

Material: Vit vinyl som tål solljus och utomhusbruk


Varumärke: Elsa och Sam


En hallonröd t-shirt med superhjälten Alma på, i str 6 - 7 år:

Superhjälten Almas superkraft är hennes magiska frön som hon har i sitt bälte, med hjälp av dessa frön kan hon skapa liv, få växter och djur att växa och åldras, vilket är en utmärkt superkraft när hon ska lösa mysterier.

Det här är en klassisk t-shirt med ribbad halsmudd och superhjälten Zion på, producerad av GOTS certifierad, ekologisk, rättivsemärkt bomull och tryckt med Fftalfria färger. 

Varumärke: Elsa och Sam


Finns även i ljusrosa. 

Tröjorna är normala i storleken. 

Viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm även om jag har försökt att exponera produkten så rättvisande som möjligt.


Tvättråd:

Tvätta tröjan ut och in i 30 grader och undvik torktumling för att bevara trycket så länge som möjligt. Som alltid med barnkläder är det bra att tvätta tröjan innan den används.


Material och Miljö:

100% Ekologisk rättvisemärkt, ringspunnen och kammad bomull. 

Begreppet ekologisk bomull innebär att bomullen måste odlas utan några som helst kemiska bekämpningsmedel eller konstgjorda gödslingsmedel. Genom att kläderna oberoende har ekologiska certifikat granskas alla kemikaliska insatsmedel och färgämnen som används under hela produktionskedjan, allt från råvara till slutprodukt. 

Produktionen är granskad av Fair Wear Foundation (FWF) som är ett internationellt kontrollsystem som är inriktat på att förbättra arbetsförhållandena inom textilindustrin världen över. FWF är ett flerpartsinitiativ där företag, fack och organisationer gått samman för att gemensamt hitta hållbara lösningar. Ett flerpartsinitiativ är menat som ett verktyg och forum för att styrka respektive medlemsföretags etikarbete. De företag som är anslutna till FWF ställer sig bakom organisationens uppförandekod och accepterar därmed att FWF får kontrollera förhållandena i deras fabriker.