Fri frakt vid köp över 499 kr (för privatpersoner inom Sverige)
0
Fri frakt över 499 kr

Färdigt kit bli storasyskon 2-5 år (Böcker, Dockan Jennifer)

Produkten är tyvärr slut i lager :( 

Lägg gärna in en bevakning så får du ett mail så snart produkten kommer tillbaks in lager, du förbinder dig inte till någon köp genom att lägga in en bevakning.

Här har vi satt ihop ett kit för barn som ska bli storsayskon.

Det är oftast lättare för barnet att hantera stora händelser, som att bli storasyskon, om barnet får chans att bearbeta situationen på olika sätt. Ett bra sätt att prata om stora förändringar är att prata kring en bok, både hur det kan kännas att bli storasyskon och funderingar kring hur barn blir till, därför har vi lagt till böckerna Jag är storasyskon nu! och Boken om att få syskon i paketet. 

Ett annat sätt att bearbeta kommande småsyskon att leka, då kan det vara bra att få en docka som barnet kan få natta och byta blöja på för att få känna på situationen lite. 

För att involvera barnet är en idé att köpa en liten present till bebisen, och det är ju aldrig för tidigt att börja läsa, så som present till bebisen har jag lagt till pekboken Titta parken.


I kitet ingår:

- Boken Jag är storasyskon nu!

- Boken Boken om att få syskon

- Boken Titta parken

- Dockan Jennifer från Rubens barn


Se mer detaljerad info längre ner.


Boken Jag är storasyskon nu!:

Lillebrors bebiskläder var mina förut. Nu är allt för litet, rumpan sticker ut.

Att få ett syskon är för många den första stora omvälvande förändringen i livet för ett barn. Den säng man nyss sov i är för liten, kläderna är för små. Men nu kan man plötsligt äta, sitta på bilbarnstol i bilen och leka själv. Det finns så många fördelar med att bli storasyskon.

Jag är storasyskon nu är en fin historia om att inte längre vara minst. Det handlar lika mycket om att få syn på sin egen utveckling som att förstå vad som händer när det blir tillökning i familjen.

Rekommenderad från 3 år.


Författare: Anthea Simmons

Illustratör: Georgie Brikett

Förlag: Rabén&Sjögren


Boken Boken om att få syskon:

Perfekt bilderbok i väntan på en ny familjemedlem. Mika ska få ett syskon! En bäbis! Fakta och berättelse går hand i hand i denna förberedande bok om ett syskons ankomst. 


Det finns en bäbis i mammas mage! Som ska heta Glitterbäbisen! Det har Mika bestämt.
Mika undrar och frågar: Kan bäbisen höra i magen? Hur kom den in dit? Hur ska den komma ut? Och kommer Mika äntligen att få en ståbräda att åka på nu?

I ”Boken om att få syskon” får vi följa 3-åriga Mikas väntan på att bäbisen äntligen ska komma ut ur magen. Här kan ni läsa om en mängd situationer och frågor som är vanliga i väntan på syskon, som t. ex. besök på mödravårdscentralen, olika sätt att bli syskon på och handfasta tips på hur en liten kan hjälpa till att ta hand om en bäbis. 


Läs berättelsen från början till slut eller bläddra mellan era favoritavsnitt. En given bok för stora och små som snart ska bli fler!

Boken är rekommenderad från 3 år.


Författare: Maria Frensborg

Illustratör: Maija Hurme

Förlag: Bonnier Carlsen


Titta parken:

Höst, vinter, vår och sommar - fyra olika barn som på egen hand upptäcker naturen. Äventyr med alla sinnen vidöppna. Lika enkelt som storslaget!

Löv, spindel, pöl.

Prassla, titta, plaska.

Det är höst i parken!

Rekommenderad från 0 år. 


Författare: Åsa Mendel-Hartvig

Illustratör: Maija Hurme

Förlag: Olika förlag


Dockan Jennifer:

Jag är en mjuk handgjord docka klädd i:

  • En gul klänning med alfabetstryck
  • En stor röd rosett i håret
  • Ett par vita underbyxor

Jag tycker om att leka med både pojkar och flickor i alla åldrar. Jag kan enkelt kläs på och av och det finns också extrakläder som jag kan byta till! Jag kan tvättas i 30 ° C i maskin och torktumlas på låg värme. Jag ser fram emot att träffa dig och ha roligt medan vi lär oss om personligheter och intressen tillsammans. Jag går att leka med från 0 år och jag innehåller jag inga farliga komponenter.


Min Berättelse

Jag är busig. Mina vänner säger att jag är rolig och full av överraskningar. En gång började Emelie och jag skratta tills vi kiknade! Jag gillar att läsa roliga historier.

Min favoritbok har så många skämt, så jag har alltid nya att berätta för mina vänner.


Längd: 32 cm

Vikt: 155g

Varumärke: Rubens barn


Material

Hår: 100 polyester plysch

Stoppning 100% polyester fiber

Hud 100% polyester fleece

Kläder till största del polyester/bomull


Tvättråd

Dockan kan tvättas i 30 grader och torktumlas på låg värme