Fri frakt vid köp över 499 kr (för privatpersoner inom Sverige)
0
Fri frakt över 499 kr

Färdigt kit bli storasyskon 2-5 år (Böcker, Dockan Jennifer)

Produkten är tyvärr slut i lager :( 

Lägg gärna in en bevakning så får du ett mail så snart produkten kommer tillbaks in lager, du förbinder dig inte till någon köp genom att lägga in en bevakning.

Här har vi satt ihop ett kit för barn som ska bli storsayskon.

Det är oftast lättare för barnet att hantera stora händelser, som att bli storasyskon, om barnet får chans att bearbeta situationen på olika sätt. Ett bra sätt att prata om stora förändringar är att prata kring en bok, både hur det kan kännas att bli storasyskon och funderingar kring hur barn blir till, därför har vi lagt till böckerna Jag är storasyskon nu! och Boken om att få syskon i paketet. 

Ett annat sätt att bearbeta kommande småsyskon att leka, då kan det vara bra att få en docka som barnet kan få natta och byta blöja på för att få känna på situationen lite. 

För att involvera barnet är en idé att köpa en liten present till bebisen, och det är ju aldrig för tidigt att börja läsa, så som present till bebisen har jag lagt till pekboken Titta parken.


I kitet ingår:

- Boken Jag är storasyskon nu!  ==> Den här boken är slut hos förlaget och har bytts ut mot Den nya lilla personen

- Boken Boken om att få syskon

- Boken Titta parken

- Dockan Jennifer från Rubens barn


Se mer detaljerad info längre ner.


Den nya lilla personen:

Internationella bilderboksstjärnan Lauren Child är tillbaka med en varm bilderbok om vad som händer när ett nytt syskon kommer till familjen. 

Elmer Green växer upp som det enda barnet i sin familj. Men vad händer när föräldrarna kommer hem med en NY liten person – som alla dessutom verkar tycka lite bättre om? Elmer Green har ett alldeles eget rum, med en egen teve och en burk godis som är bara hans. Han gillar att ha det så. Så när en NY liten person dyker upp i familjen och vill vara med och leka, flytta in i Elmers rum och smaka hans godis är katastrofen ett faktum. 

Lauren Childs humoristiska teckningar och träffsäkra språk lyckas förmedla precis hur det känns att gå från ensambarn till storasyskon. I Den NYA lilla personen finns både syskonskapets vedermödor – och glädje. För till slut inser Elmer att en liten bror kan vara bra att ha. Så länge han låter bli att ta de godaste bitarna i godisburken… 

Boken är rekommenderad från 3 år.


Författare/Illustratör: Lauren Child

Förlag: Bonnier Carlsen


Boken Boken om att få syskon:

Perfekt bilderbok i väntan på en ny familjemedlem. Mika ska få ett syskon! En bäbis! Fakta och berättelse går hand i hand i denna förberedande bok om ett syskons ankomst. 


Det finns en bäbis i mammas mage! Som ska heta Glitterbäbisen! Det har Mika bestämt.
Mika undrar och frågar: Kan bäbisen höra i magen? Hur kom den in dit? Hur ska den komma ut? Och kommer Mika äntligen att få en ståbräda att åka på nu?

I ”Boken om att få syskon” får vi följa 3-åriga Mikas väntan på att bäbisen äntligen ska komma ut ur magen. Här kan ni läsa om en mängd situationer och frågor som är vanliga i väntan på syskon, som t. ex. besök på mödravårdscentralen, olika sätt att bli syskon på och handfasta tips på hur en liten kan hjälpa till att ta hand om en bäbis. 


Läs berättelsen från början till slut eller bläddra mellan era favoritavsnitt. En given bok för stora och små som snart ska bli fler!

Boken är rekommenderad från 3 år.


Författare: Maria Frensborg

Illustratör: Maija Hurme

Förlag: Bonnier Carlsen


Titta parken:

Höst, vinter, vår och sommar - fyra olika barn som på egen hand upptäcker naturen. Äventyr med alla sinnen vidöppna. Lika enkelt som storslaget!

Löv, spindel, pöl.

Prassla, titta, plaska.

Det är höst i parken!

Rekommenderad från 0 år. 


Författare: Åsa Mendel-Hartvig

Illustratör: Maija Hurme

Förlag: Olika förlag


Dockan Jennifer:

Jag är en mjuk handgjord docka klädd i:

  • En gul klänning med alfabetstryck
  • En stor röd rosett i håret
  • Ett par vita underbyxor

Jag tycker om att leka med både pojkar och flickor i alla åldrar. Jag kan enkelt kläs på och av och det finns också extrakläder som jag kan byta till! Jag kan tvättas i 30 ° C i maskin och torktumlas på låg värme. Jag ser fram emot att träffa dig och ha roligt medan vi lär oss om personligheter och intressen tillsammans. Jag går att leka med från 0 år och jag innehåller jag inga farliga komponenter.


Min Berättelse

Jag är busig. Mina vänner säger att jag är rolig och full av överraskningar. En gång började Emelie och jag skratta tills vi kiknade! Jag gillar att läsa roliga historier.

Min favoritbok har så många skämt, så jag har alltid nya att berätta för mina vänner.


Längd: 32 cm

Vikt: 155g

Varumärke: Rubens barn


Material

Hår: 100 polyester plysch

Stoppning 100% polyester fiber

Hud 100% polyester fleece

Kläder till största del polyester/bomull


Tvättråd

Dockan kan tvättas i 30 grader och torktumlas på låg värme