Fri frakt vid köp över 499 kr (för privatpersoner inom Sverige)
0
Fri frakt över 499 kr

Vi erbjuder färdiga och anpassade barnbok- och leksakspaket som passar väl in i ett väntrum eller lekrum, där mångfald och genus alltid finns i åtanke.

Dagens kunder är medvetna om vikten av mångfald och kraven ökar på företag att arbetar med dessa frågor, ännu viktigare blir det när det finns barn bland kunder och besökare.

Det är svårt att hitta mångfald bland barnprodukter idag, vi hjälper er att överträffa kunders förväntningar på mångfald utan större insats från er sida.

Då marknadens utbud av leksaker och barnböcker inte speglar hur samhället ser ut idag krävs det stort engagemang för att hitta mångfald bland barnprodukter. Beroende på hur stor verksamhet ni har och antal besökare, kan ni antingen beställa våra färdiga paket eller ett paket anpassat till just er verksamhet. 

Skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi er vidare!


Beställ direkt i webbutiken om ni hittar det ni är intresserade av!

Hittar ni det ni är intresserade av i webbutiken är det bara att beställa direkt. Om ni vill beställa större volymer eller saknar något ni letar efter, får ni gärna höra av er till oss så hjälper vi er vidare. Vi har självklart alltid normkreativitet och genus i åtanke vid våra urval.


Några kommentarer från kunder och besökare:

"Det är enkelt och smidigt att beställa från er och jag gillar verkligen ert urval av böcker. Barnböckerna vi köpte in uppskattades av både stora och små."

"Smidigt och enkelt. Jag är jätte glad för ditt initiativ att samla allt på ett ställe. Tidigare har finkamma efter böcker och dockor mm. Leta och söka på nätet"

"Tack för en fantastisk butik. Jag älskar konceptet!"