Fri frakt vid köp över 499 kr (för privatpersoner inom Sverige)
0
Fri frakt över 499 kr

Företag


Vi erbjuder barnbok- och leksakspaket som kan anpassas till just er verksamhet, där mångfald alltid finns i åtanke.

Dagens kunder är medvetna om vikten av mångfald och kraven ökar på företag att arbetar med dessa frågor, ännu viktigare blir det när det finns barn bland kunder och besökare.


Det är svårt att hitta mångfald bland barnprodukter idag, vi hjälper er att överträffa kunders förväntningar på mångfald utan större insats från er sida.

Då marknadens utbud av leksaker och barnböcker inte speglar hur samhället ser ut idag krävs det stort engagemang för att hitta mångfald bland barnprodukter. Vi kan hjälpa er att sätta ihop bok- och leksakspaket med mångfald i åtanke, beroende på hur stor verksamhet ni har och antal besökare kan vi anpassa paketen så att de passar in i just er verksamhet. 

Ni kan antingen fylla på med representation utifrån ett bredare mångfaldsperspektiv (baserat på diskrimineringsgrunderna) eller ett specifikt område ni ser är underrepresenterat, exempelvis representation av personer med mörk hy.


Skicka ett mail till info@elsaochsam.com så hjälper vi er vidare!


Beställ direkt i webbutiken om ni hittar det ni är intresserade av!

I webbutiken hittar ni utvalda barnprodukter där personer med mörk hy är representerade och har en ledande roll. I och med att personer med brun/svart hy är så underrepresenterade på marknaden bland barnprodukter har vi valt ut dessa för att underlätta, hittar ni det ni är intresserade av i webbutiken är det bara att beställa direkt. Vi har alltid normkreativitet i åtanke oavsett vem som har huvudkaraktären i boken. Några kommentarer från kunder och besökare:

"Det är enkelt och smidigt att beställa från er och jag gillar verkligen ert urval av böcker. Barnböckerna vi köpte in uppskattades av både stora och små."


"Smidigt och enkelt. Jag är jätte glad för ditt initiativ att samla allt på ett ställe. Tidigare har finkamma efter böcker och dockor mm. Leta och söka på nätet"


"Tack för en fantastisk butik. Jag älskar konceptet!"