Fri frakt vid köp över 499 kr (för privatpersoner inom Sverige)
0
Fri frakt över 499 kr

Lilla förskolepaketet

Finns i lager!

1 700 SEK

Vi vill göra det enkelt för förskolor att öka mångfalden i det pedagogiska materialet. Vi vet att ni fantastiska pedagoger ska hinna med mycket på er begränsade tid, så vi har satt ihop färdiga genomtänkta paket som kommer älskas av era barn.

Här får ni med en Affisch och ett Memo som är otroligt uppskattat både av barn och pedagoger, som kan användas på olika sätt i verksamheten. När vi tagit fram dessa produkter har i tänkt inkluderande utifrån etnicitet, kroppsform och funktionsvariationer. Självklart tar vi även alltid hänsyn till genusperspektivet. Vi är även måna om miljön, så både affischen och Memot är Svanen-märkta. 

I det lilla förskolepaketet ingår även 8 böcker för barn mellan 0 och 6 år, inklusive boken Stopp min kropp! Med de utvalda böckerna får barnen på ett naturligt sätt se att vi människor ser olika ut, i miljöer som barnen kan relatera till. Vi har valt ut böckerna med stor omsorg, med roliga berättelser och stor igenkänning från både de stora förlagen och de mindre. 

Böckerna på bilden är exempel på böcker som ingår i paketet, och uppdateras löpande under året. Om ni vill veta vilka böcker som ingår just nu får ni gärna höra av er till [email protected] så hjälper vi er vidare. 


I lilla förskolepaketet ingår:

1 st Affisch Glada barn! str 50x70 cm

1 st Inkluderande Memo - Yrken

1 st boken Stopp min kropp!

2 st inkluderande böcker 0-3 år

4 st inkluderande böcker 3-6 år

1 st inkluderande bok 6-9 år, i kategorin Lättläst

1 st broschyr med konkreta tips kring mångfaldsarbetet i förskolan & skolan 

1 st checklista för kartläggning av den pedagogiska miljön utifrån ett mångfaldsperspektiv 


Några av kommentarerna vi har fått från pedagoger:

"Det är så kul att se barnen stå framför affischen och diskutera vem som är vem" 

"Barnen stannar alltid upp framför affischen och pratar om barnen"

" Alla barn älskar Memot och vill leka med det"


Paketet kommer i dagsläget i 2 storlekar och det finns även motsvarigheter till skolan som riktar sig till förskoleklass och lågstadiet. 

Ni kan alltid lägga till andra produkter från butiken eller höra av er till oss om ni vill göra några särskilda anpassningar, eller om ni vill att vi sätter ihop ett paket för just era behov.