Fri frakt vid köp över 499 kr (för privatpersoner)
Fri frakt över 499 kr

Förskolor


Vi hjälper förskolor att öka mångfald bland barnens böcker och leksaker, anpassat till just er verksamhet.

När vi vänder oss till förskolor kan vi hjälpa er med representation av mörkhyade personer i det pedagogiska materialet, vi kan även hjälpa till med ett bredare mångfaldsperspektiv på böcker och leksaker beroende på vad ni har för behov i verksamheten. 

Här hittar du ett urval av böcker och leksaker som passar i förskolemiljön, vår ambition är att det ska vara enkelt för alla förskolor att skapa mångfald i barnens omgivning. 

Ni kan antingen välja färdiga bok- och dockpaket eller ta hjälp av oss att ta fram ett anpassat paket som passar just er verksamhet. Maila till info@elsaochsam.com när ni är intresserade av att beställa ett bok- och dockpaket så hjälper vi er gärna vidare! 


Beställ direkt i webbutiken om ni hittar det ni är intresserade av!

I webbutiken hittar ni utvalda barnprodukter där personer med mörk hy är representerade och har en ledande roll. I och med att mörkhyade personer är så underrepresenterade bland barnprodukter har vi valt ut dessa för att underlätta, hittar ni det ni är intresserade av i webbutiken är det bara att beställa direkt. Vi har alltid normkritik i åtanke oavsett vem som har huvudkaraktären i boken.