/  Frågor och svar

Frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och dess svar. Om du saknar svar på något, tveka inte att kontakta oss. Vi finns på mail och när vi har möjlighet även via chatten som du då hittar längre ner på sidan.

Hur snabbt skickar ni min order?

Vanligtvis skickar vi din order inom 1 – 3 arbetsdagar, om du har en brådskande beställning kan du alltid skicka ett mail till info@elsaochsam.com och stämma av när nästa leverans skickas.

Jag är lite osäker på vad jag ska beställa?

Ett tips är att filtrera utifrån ålder på barnet, så får du upp alla produkter som passar till vald ålder. Det finns också möjlighet att skapa önskelistor i butiken genom att klicka på hjärtat vid produkten, som sedan kan mailas till valfri mottagare, så det är användbart inför en födelsedag eller liknande.

Du är även alltid välkommen att kontakta oss via info@elsaochsam.com eller via sociala medier (Instagram @elsaochsam Facebook @elsaochsam.shop)

Vilka fraktsätt använder ni?

För små beställningar upp till 1 kg skickas din beställning med PostNord, och för tyngre och större beställningar skickas din beställning med DHL.

Kan jag skicka direkt till en annan mottagare?

Ja, det kan du! Antingen kan du skriva in en annan mottagaradress direkt i adressfältet, om det inte fungerar kan du skriva in mottagaradressen i meddelanderutan som du hittar i kassan. I meddelanderutan kan du även skriva in ett personligt meddelande, så skickar vi med en handskriven lapp med din beställning.

Hur inkluderande behöver en produkt vara för att finnas i butiken?

Vi lägger otroligt mycket tid på att hitta bra historier, roliga leksaker och spännande pyssel samtidigt som vi har mångfald och genus i åtanke. För mig som grundare är det viktigt att barn får se mångfald från olika perspektiv, etniciteter, funktionsvariationer, kroppsformer, könsnormer osv. Och jag önskade att vi kunde inkludera alla perspektiven i de flesta av mina produkter, men det är tyvärr omöjligt idag. Så vi gör vårt bästa utifrån utbudet som finns idag, och produkterna vi tar fram.

När v t.ex tog fram vårt Memo, försökte vi vara så inkluderande som möjligt, men hur vi än gör, kommer vi inte kunna få med alla perspektiv i en produkt. Men vi får med väldigt många.

Vi tar alltid tacksamt emot tips och input från er!