• Inga produkter i varukorgen.

Presenttips för barn i olika åldrar

Presenttips

ELSA och SAM är en inkluderande barnbutik där alla böcker & leksaker är valda med omsorg, här kommer lite inspiration till roliga och underhållande presenter till barnen!

Böcker är alltid en bra present som håller länge, tänk vad härligt att kunna erbjuda en resa till fantasins värld en liten stund! Hos oss hittar ni därför roliga, mysiga, spännande och inkluderande böcker för olika åldrar.

När det gäller leksaker har vi bland annat dockor, sällskapsspel och roligt pyssel som både barn och vuxna kan roa sig med länge.
Här nedanför har vi satt ihop tips som ni förhoppningsvis kommer uppskatta!

Massor av härliga julklappstips!

Missa inte vår julsida där vi har samlat en massa kul tips på presenter både till små och lite större barn.

Presenttips uppdelat på kategorier

Tips till din bebis

Ibland kan det vara svårt att veta vad en ska ge bort i present till en nyfödd, eller kanske är du en förstagångsförälder och är osäker på vart du ska börja. Det är ju alltid kul med presenter som håller länge.

Tips till de små i familjen!

Vi älskar ju barnböcker, som kan användas till allt från en mysig stund till att diskutera jobbiga känslor. Här är några utvalda gobitar i sagornas värld tillsammans med mysiga leksaker som kan växa med barnen.

Tips till syskon

Ni kanske har ett blivande storasyskon i familjen? Eller är kanske är Orättvist! det vanligaste ordet hemma hos er just nu? Här har vi samlat tips till blivande storasyskon och syskonrelationer som ni förhoppningsvis kommer gilla!

Pyssel för olika tillfällen

Många föräldrar kan nog relatera till att det ibland kan vara svårt att aktivera sitt barn utan att ta fram skärmen. Så här har vi några tips på pyssel och andra aktiviteter som barn kan leka med själva, eller tillsammans med familjen.

Tips till blivande skolbarn

Det är många barn som börjar skolan i höst, och har troligtvis många blandade känslor inombords. Här är några utvalda favoriter för blivande skolbarn, som kan hjälpa till inför omställningen.

Stärk barnens självkänsla

Böcker självkänsla

I perioder kan det vara väldigt tufft att vara barn, och det är lätt att jämföra sig med andra som leder till osäkerhet och ängslighet. Här är några tips som kan hjälpa er i arbetet med att stärka barnets självkänsla ❤️

Sortera på ålder

Om du vill titta runt i butiken utifrån ålder kan du klicka på länkarna här nedanför.

Vad våra kunder tycker

"Hej! Jag är alltid väldigt nöjd med beställningar hos dig! Denna gång hoppas jag att något annat barn blev nöjd och glad över sin julklapp."
"Jag är supernöjd med beställningen och även produkterna. Smidigt att beställa, bra utbud och väldigt bra böcker. "
"Tusen tack för paketet, så snabbt och fint inslaget. Uppskattar verkligen er butik och rekommenderar er varje chans jag får"

Hej, det är jag som ligger bakom den här butiken!

Min ambition är att öka mångfalden bland barnprodukter på marknaden, då utbudet är så otroligt homogent idag. Jag tar löpande fram egna inkluderande produkter som saknas på marknaden, och har med omsorg valt ut det ni ser i butiken, med mångfald och genus i åtanke. I och med att det är en stor underrepresentation av personer med mörk hy bland barnböcker och leksaker, har jag valt att göra det lättare att hitta just dessa produkter.

Hoppas ni hittar något ni gillar!

Följ gärna ELSA och SAM på sociala medier (Instagram och Facebook) ❤️