• Inga produkter i varukorgen.

Presenttips till blivande syskon

Utökning i familjen kan vara något som triggar många olika känslor hos det blivande storasyskonet. Ett sätt att bearbeta förändringen i familjen är att prata om det i samband med en bok eller i leken.

Här hittar ni därför ett urval av böcker om hur bebisar blir till och om syskonrelationer, som passar bra för dessa samtal. Här hittar ni även förslag på dockor som passar lika bra till bebisen, som till storasyskonet som kan öva på hur det känns att ha en bebis hemma.

Bild på syskon

Ett annat sätt att förbereda ett blivande storasyskon är att sätta ihop en gemensam present till bebisen, till exempel en pekbok eller gosig docka, ett tips är att även det blivande storasyskonet får en present för att fira barnets nya roll.

Böckerna om syskonrelationer passar även lite äldre syskon, ofta med hög igenkänning som ger en naturlig chans att prata om hur det är hemma hos er.

Här nedanför ser ni några av våra tips, vill ni se fler produkter inom kategorierna kan ni klicka på länkarna här nedanför:

Har ni frågor eller funderingar är det bara att skicka ett mail till info@elsaochsam.com så hjälper vi er gärna vidare!

Sortera på ålder

Om du vill titta runt i butiken utifrån ålder kan du klicka på länkarna här nedanför.

Vad våra kunder tycker

"Hej! Jag är alltid väldigt nöjd med beställningar hos dig! Denna gång hoppas jag att något annat barn blev nöjd och glad över sin julklapp."
"Jag är supernöjd med beställningen och även produkterna. Smidigt att beställa, bra utbud och väldigt bra böcker. "
"Tusen tack för paketet, så snabbt och fint inslaget. Uppskattar verkligen er butik och rekommenderar er varje chans jag får"

Hej, det är jag som ligger bakom den här butiken!

Min ambition är att öka mångfalden bland barnprodukter på marknaden, då utbudet är så otroligt homogent idag. Jag tar löpande fram egna inkluderande produkter som saknas på marknaden, och har med omsorg valt ut det ni ser i butiken, med mångfald och genus i åtanke. I och med att det är en stor underrepresentation av personer med mörk hy bland barnböcker och leksaker, har jag valt att göra det lättare att hitta just dessa produkter.

Hoppas ni hittar något ni gillar!

Följ gärna ELSA och SAM på sociala medier och prenumerera på nyhetsbrevet, länkar finns längre ner på sidan ❤️