• Inga produkter i varukorgen.

Presenttips till de små i familjen

Presenttips

Här kommer några presenttips till de yngsta i familjen! Vi älskar ju barnböcker, och böcker kan ju användas till allt från en mysig stund, diskutera jobbiga känslor, prata om rutiner som brukar leda till konflikter osv. Här hittar ni därför några gobitar.

Bland böcker som vänder sig till barn från 0-3 år, böckerna om Babo, Lalo och Binta är i tjockare kartonnage, så de är praktiska när barnet vill hålla i böckerna själv.

Boken Happy Within är en av de populäraste böckerna i butiken, och handlar om att älska sig själv precis som en är. Det är en väldigt mysig bok som är tvåspråkig på svenska och engelska. Den gemensamma nämnare för de andra boktipsen här nedanför, är att det är mycket igenkänning som gör att ni kan skratta åt situationer som ni troligtvis upplever i er egen vardag.

Här hittar ni även tips några några mjuka och mysiga dockor, som passar till lek och mys. Två av dockorna har även en uttagbar vetekudde som kan läggas i kylen eller mikrovågsugnen.

Har ni frågor eller funderingar är det bara att skicka ett mail till info@elsaochsam.com så hjälper vi er gärna vidare!

Ett urval av presenttips

Nedan har vi samlat ett urval av olika lämpliga produkter. För att se hela utbudet kan du klicka här.

Sortera på ålder

Om du vill titta runt i butiken utifrån ålder kan du klicka på länkarna här nedanför.

Vad våra kunder tycker

"Hej! Jag är alltid väldigt nöjd med beställningar hos dig! Denna gång hoppas jag att något annat barn blev nöjd och glad över sin julklapp."
"Jag är supernöjd med beställningen och även produkterna. Smidigt att beställa, bra utbud och väldigt bra böcker. "
"Tusen tack för paketet, så snabbt och fint inslaget. Uppskattar verkligen er butik och rekommenderar er varje chans jag får"

Hej, det är jag som ligger bakom den här butiken!

Min ambition är att öka mångfalden bland barnprodukter på marknaden, då utbudet är så otroligt homogent idag. Jag tar löpande fram egna inkluderande produkter som saknas på marknaden, och har med omsorg valt ut det ni ser i butiken, med mångfald och genus i åtanke. I och med att det är en stor underrepresentation av personer med mörk hy bland barnböcker och leksaker, har jag valt att göra det lättare att hitta just dessa produkter.

Hoppas ni hittar något ni gillar!

Följ gärna ELSA och SAM på sociala medier (Instagram och Facebook) ❤️