• Inga produkter i varukorgen.

Till den nyfödde

Ibland kan det vara svårt att veta vad en ska ge bort i present till en nyfödd, eller kanske är du en förstagångsförälder och är osäker på vart du ska börja ❤️

Bebisar växer väldigt snabbt i början, om du vill köpa något som är användbart en längre period är böcker och mjuka dockor väldigt bra presenter. Det är aldrig för tidigt att börja läsa för ett barn, det kan även vara en mysig aktivitet att göra redan när bebisen ligger i magen och får höra din röst. När bebisen är så liten att hen inte kan titta på bilderna kan det vara en mysig stund där barnet får höra din röst, och när bebisen är ett par månader blir det roligt att titta på bilderna. Ju äldre barnet blir kan ni anpassa boken till barnets ålder.

Här finns även tips på mjuka och mysiga dockor som kan växa med bebisen, och illustrationer som kan sättas upp i barnrummet. Slutligen ligger Presentkort med som ett tips, för ibland är det helt enkelt svårt att bestämma sig för en present, dessutom så skickas presentkortskoden i samband med beställningsbekräftelsen, så det är även en toppenpresent om du är ute i sista minuten.

Här hittar du alla produkter som passar 0-3 år

Har ni frågor eller funderingar är det bara att skicka ett mail till info@elsaochsam.com så hjälper vi er gärna vidare!

Sortera på ålder

Om du vill titta runt i butiken utifrån ålder kan du klicka på länkarna här nedanför.

Vad våra kunder tycker

"Hej! Jag är alltid väldigt nöjd med beställningar hos dig! Denna gång hoppas jag att något annat barn blev nöjd och glad över sin julklapp."
"Jag är supernöjd med beställningen och även produkterna. Smidigt att beställa, bra utbud och väldigt bra böcker. "
"Tusen tack för paketet, så snabbt och fint inslaget. Uppskattar verkligen er butik och rekommenderar er varje chans jag får"
"Köpet gick smidigt, kommunikationen (bekräftelsemail) var toppen och varorna kom snabbt. Även produkterna levde upp till förväntan. Allt som allt; mycket nöjd!! Kommer absolut handla mer hos dig framöver, det är en viktig butik du driver!"

Hej, det är jag som ligger bakom den här butiken!

Min ambition är att öka mångfalden bland barnprodukter på marknaden, då utbudet är så otroligt homogent idag. Jag tar löpande fram egna inkluderande produkter som saknas på marknaden, och har med omsorg valt ut det ni ser i butiken, med mångfald och genus i åtanke. I och med att det är en stor underrepresentation av personer med mörk hy bland barnböcker och leksaker, har jag valt att göra det lättare att hitta just dessa produkter.

Hoppas ni hittar något ni gillar!

Följ gärna ELSA och SAM på sociala medier och prenumerera på nyhetsbrevet, länkar finns längre ner på sidan ❤️