Fri frakt vid köp över 499 kr (för privatpersoner)
Fri frakt över 499 kr

Om butiken

Hej!

Jag som ligger bakom den här butiken är en afrosvensk småbarnsförälder som alltid lagt mycket energi på att hitta böcker och leksaker där mina barn är representerade, vilket har varit både svårt och tidskrävande. 


Idéen till den här butiken föddes i samband en enorm frustration när jag letade efter julklappar till barnen, jag var på jakt efter en t-shirt med ett superhjältetryck där personen hade samma hudfärg som mina barn, vilket verkade vara ett väldigt svårt uppdrag. Min vision är därför att skapa en barnbutik för alla barn med mångfald varmt om hjärtat. Dagens utbud av barnprodukter på den svenska marknaden är väldigt normativt, och det är lätt för barn att tro att man måste se ut på ett visst sätt för att kunna lyckas. Det som driver mig är att alla barn har rätt att tro att de kan bli precis vad de vill, och det är lika viktigt för alla barn att förstå människors lika värde även om vi ser olika ut.

I den här butiken hittar du både befintliga produkter som redan finns på marknaden (men kan vara svåra att hitta) och även egenproducerade produkter där jag inte hittat vettiga alternativ.


Det är så många personer i min omgivning som har hjälpt till på olika sätt, vilket jag är så otroligt tacksam över, tänk vad långt vi kan komma när vi hjälps åt.


Jag är så glad över att jag har lyckats få igång den här butiken och det är så kul att du har hittat hit, hoppas du hittar något du gillar!


/JohannaHär är några personer till som har varit med och skapat innehåll till den här butiken på olika sätt:


Elsa & Sam:

Mina fina barn som är lika pepp på butiken som jag är, som är min inspiration och drivkraft, de hjälper mig att välja ut produkter och tycker till i utformningen av det egenproducerade utbudet. 


Sonata Sabu:

Sonata har gjort ELSA och SAMs fina logga och grafiska profil + en av den fina illustrationerna som säljs som poster i butiken, hon har verkligen lyckats fånga den känsla jag vill förmedla med butiken. Jag ser fram emot fler av Sonatas illustrationer framöver.  


Denise Kalonji:

Tack vare illustratören Denise har jag lyckats ta fram de två superhjältarna, efter en process med bollande fram och tillbaks tycker jag att vi har landat i två väldigt coola hjältar, och jag hoppas att vi lyckas ta fram några till i framtiden.


Maken Adam:

Den kära maken har fått webbutikens tekniska plattform på plats :)


Sen är det flera personer som har hjälpt till på olika sätt genom att bolla frågor, stötta, ge råd, fotografera, låna ut barn till fotograferingar, sprida ordet om ELSA och SAM osv osv..

It takes a village, och jag är så enormt tacksam för allas hjälp och engagemang <3