Fri frakt vid köp över 499 kr (för privatpersoner inom Sverige)
0
Fri frakt över 499 kr

Tips på fina presenter till barn

Färdigt kit 0-1 årFärdigt kit 6-7 år

ELSA och SAM är en inkluderande barnbutik där alla böcker & leksaker är valda med omsorg, här kommer lite inspiration till roliga och underhållande presenter till barnen! Välkommen <3

BARNBÖCKER

Böcker är alltid en bra present som håller länge, tänk vad härligt att kunna erbjuda en resa till fantasins värld en liten stund! Här hittar ni roliga, mysiga, spännande och inkluderande böcker för olika åldrar.

Det är aldrig för tidigt för att börja läsa, här hittar du böcker för de minsta i familjen. Ett tips är att ge en bok som första present till bebisen, det kommer vara något som barnet kommer kunna roa sig med länge. 

Barnböcker 0-3 år

På rymmen - jagad av mamma polis!

Syskonböcker är något som ofta efterfrågas i butiken. Vi har flera roliga böcker som tar upp syskonrelationens olika sidor, här får ni en chans till skratt och viktiga diskussioner kring syskonrelationer.

Barnböcker 3-6 år

Hokus pokus Häxa i läxa

Lättlästa böcker är perfekta för barn som är i början av sin läskarriär, roliga och spännande böcker ökar chansen till mer läsning. Toppenpresent för barn mellan 6 - 8 år.                                 

Barnböcker 6-9 år


LEKSAKER

Med leksaker kan barnen hitta på mycket roligt, här hittar du leksaker för olika smaker:

Det finns dockor för alla åldrar i butiken, mjuka ekologiska dockor för de minsta, större mjuka dockor för gos och hårda dockor för rollekar.

Dockor

En speldosa är ett perfekt ställe att förvara sina småsaker i. Genom att skruva igång dosan börjar ballerinan dansa till melodin som spelas.

Speldosor

Black Panther är en populär film bland många barn, och ändå är dessa leksaker svåra att hitta. Här har vi samlat våra Black-Panther leksaker:

Black Panther


PYSSEL OCH ANNAT

Det är alltid mysigt att ha pyssel hemma, speciellt när vi i dessa tider är hemma mer än vanligt. Här hittar du bl.a sömnads-kit och pysselböcker. 

Pyssel

Nu kan alla barn äntligen göra självporträtt, rita av vänner & familj och kunna identifiera sig med färgerna de använder. Finns som tush, färgpennor & kritor.  

Pennor

Alla barn är ju superhjältar! Våra två egna superhjältar finns som t-shirts, wall stickers & klistermärken. Tröjorna är tillverkade av ekologisk bomull.

SuperhjältarnaOmdömen från kunder

Jag är supernöjd! Fantastiskt nöjd med produkterna och älskar butiken <3. 

Kommer definitivt handla igen i framtiden. Tack!

Min beställning kom fram snabbt och var hur fint paketerade som helst. Toppen att kunna köpa hudfärgade plåster för det är så svårt att få tag i.

Kan meddela att tröjan blivit en favorit! Direkt efter att paketet öppnades och knappt tagit av den sen dess. Motvilligt bytt mot pyjamas bara!


Vill du slippa att slå in dina presenter så kan du lägga till paketinslagning i kassan.

Vill du har hjälp, tips eller har några funderingar är det bara att höra av dig via mail ([email protected]), Instagram eller Facebook, du hittar länkar längst ner. Hej! det är jag som ligger bakom den här butiken :)

Min ambition är att öka mångfalden bland barnprodukter på marknaden då utbudet är så homogent idag. Jag jobbar gentemot marknaden på många olika sett, och det är är en del av mitt arbete. Idag är det en stor underrepresentation av personer med mörk hy bland böcker & leksaker och med den här butiken vill jag göra det lättare att hitta dessa produkter. Allt som finns i butiken är valt med omsorg och jag har alltid ett genustänk och ett mångfaldsperspektiv i åtanke.

Hoppas ni hittar något ni gillar!

Följ gärna ELSA och SAM på sociala medier och prenumerera på nyhetsbrevet, länkar finns längre ner på sidan <3